15 de febrer 2008

Plantada Popular a la Muntanya de Sant Ramon.

Per recuperar la nostra muntanya, i mitigar el canvi climàtic

Dissabte, 1 de Març de 2008
Hora: 11:00 h.
Lloc: Plaça de la Font del Voluntaris Olímpics (davant camp de Beisbol) Viladecans


Objectiu: plantar 500 arbres a la muntanya de Sant Ramon (alzines i roures),

Perquè?: recuperar així l’arbrat de la nostra muntanya, i contribuir així a la mitigació de l’efecte hivernacle (els arbres són absorbidors de diòxid de carboni)

Però perquè?: La nostra muntanya, i en general l’entorn de Viladecans, pateix una agressió constant, donat els focs que periòdicament es declaren a la muntanya, i per altra banda per una DEIXADESA constant de l’equip de govern de Viladecans, que fomenta i promou projectes urbanístics desmesurats a zones forestals com Oliveretes, i la muntanya de Sant Ramon.

Per tant: La Plataforma Salvem Oliveretes convoca a les ciutadanes i ciutadans a la plantada popular. També es convoca al regidor de Medi Ambient, sr. Massana, l’alcalde, sr. Ruiz, i la resta de ciutadans amb responsabilitat de govern. Cada 4 anys ens convoquen a anar a votar. Ara som nosaltres qui els convoquem a recuperar el nostre entorn, i a combatre així el canvi climàtic.

Quan ?: Vine a plantar la teva llavor, visitarem la zona, i compartirem el patrimoni natural que Viladecans s’està deixant perdre. El proper dia 1 de març, a les 11 hores a la Font dels Voluntaris.

NO ENS HO DEIXEM PERDRE,
http://www.salvemoliveretes.org/