04 de gener 2008

Per aclarir la innocentada

En l'anterior entrada vam publicar un article que va publicar un imaginari setmanari 'el Fart del Llobregat'
Només per aclarir-te la innocentada, per si no ho vas veure, que l'article el va publicar "el fart", i ho vam posar intencionadament, per enmarcar la Innocentada que des de el correu de la plataforma el 28 de desembre vam enviar.
Un cop llegit l'article vas veure clar que era una innocentada, oi?
Per aclarir-te que és cert i que és mentida de la innocentada:
· Lo del camp de golf, tot i que a la pàgina web del ajuntament, en la secció de projectes existeix el “parc del Delta” amb la ubicació de instal·lacions esportives, i informacions publicades als mitjans de comunicació de “golf de Viladecans S.A.” apuntant que estan esperant arribar un acord amb l’equip de Govern de Viladecans per la ubicació d’un camp de golf dins el terme municipal de Viladecans. Encara no s’ha concretat RES, per tant És una Innocentada.
Publicat el (23/03/2003) a El Mundo: http://www.elmundo.es/papel/2003/03/24/catalunya/1362691.html
Pagina web del Ajuntament projecte “parc del Delta”: http://www.aj-viladecans.es/Ciutat/Urbanisme_habitatge/detall_projecte_ciutat/_btmjmZn3511Z1Yn8rc9G2iNyTnfkvObpUWJ3baMBdFlrQ00moMAnKA
· Les declaracions de tots els membres del Equip de govern, no son certes, SON UNA INNOCENTADA.
· Dir que el comerç local fa vudu al complex Vilamarina, És una innocentada.
· La declaració d’en Jordi Mazon criticant la poca alçada de la muntanya de Sant Ramon, i culpabilitzant al equip de govern. És una innocentada.
· No ser si em deixo alguna, però la resta del article és un “cortar i pegar” de les característiques que han fet públics el ajuntament sobre els projectes “Parc de Negocis” i “Vilamarina”.
Que tinguis un bon any.