27 d’octubre 2009

Noticies Breus

Noticies breus.
0.
L’ajuntament de Viladecans contracte un prestigiós arquitecte paisatgístic, James Corner, del estudi http://www.fieldoperations.net/ , per dissenyar el front marítim de Viladecans, conjuntament amb un equip d’estudiants universitaris de l’universitat de Pennsilvania.
Harem d'assessorar i convèncer a aquest "prestigiós arquitecte" de la bajanada urbanística que representa fer el Barça Parc al costat de la Reserva Natural. Algú li pot explicar en anglès?.
Podeu veure la noticia als videos
http://www.viladecanstv.tv/video/745
entrevista a James Corner sobre Viladecans.
http://www.viladecanstv.tv/video/781
1. Aquesta és la seva conciènca ecològica...
Un vicepresident del Barça diu que els terrenys del costat de la reserva natural del Remolar a Viladecans son "Unos terrenos estériles, que vamos a convertirlos en un punto de referencia para el socio del FC Barcelona"
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=652779&idseccio_PK=803
Joan Franquesa , en el Mirador Cal Francès de Viladecans , desde donde se ven los terrenos donde el club piensa levantar el Barça Park
Estamos en Viladecans, pisando los terrenos donde debería levantarse, en un futuro no muy lejano, el Barça Park, uno de los proyectos más ambiciosos puestos ...
2. En JORDI MAZON, físic i meteoròleg viladecanenc, membre de la plataforma Salvem Oliveretes, presentarà el seu nou llibre "conèixer els núvols", i a més, ens ensenyarà uns quants experiments físics.
Aquest dissabte dia 24 d'octubre a les 6 de la tarda, al C/Sant Joan de Viladecans.
3. Sener
Empresa de desenvolupament militar que mostra interès a instal•lar-se al Parc Aeroespacial de Viladecans
http://www.sener-aerospace.com/AEROESPACIAL/defensa.html
segons publica avui El Punt
http://www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/92657.html
4.Autoritzen a Vilamarina ampliar uns altres 4.092 metres cuadrats, autorizats divendres per la conselleria de Comerç.
El projecte del complex propietat de Metrovacesa consisteix en la obertura de tres mitges superfícies especialitzades. La més gran, de 1.859 metres quadrats, es dedicaran a bricolatge, i las altres dos, a roba (amb 1.169 metres quadrats) y mobles (amb 1.064 metres quadrats). Vilamarina no va precisar divendres quines cadenes instal•laran aquest establiments.
http://www.expansion.com/2009/10/09/catalunya/1255120897.html
5. Carles Ruiz, president del pacte industrial de la regió metropolitana i alcalde de Viladecans‏, ha viatjat el passat cap de setmana a Munic, per atraure inversors internacionals al Parc Aeroespacial. http://www20.gencat.cat/docs/incasol/Arxius%20Notes%20de%20premsa/081009%20NP%20Exporeal_final.pdf
6. En la revista d’ICV-EuA, fins i tot ells expressen els seus dubtes pels projectes al litoral de Viladecans. http://www.iniciativa.cat/protected_media/publications/548/Julio.pdf. projecte Ciutat del Soci comenta a prendre cos. És cert que el projecte es vol fer en una zona qualificada com a equipament esportiu, ...
6. En només 3 dies, Ja son més de 150 persones les que s’han afegit al grup de Facebook "NO AL BARÇA PARC AL COSTAT DE LA RESERVA NATURAL DEL REMOLAR -VILADECANS-".
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=152501227308&mid=13ad0f1G5840063cGe2953fG6