29 d’octubre 2009

Acudit del Dia, Riure per no Plorar, Indignant! Barça Parc i la Biodiversitat a Viladecans

El saben aquell que diu...
que unes 60 persones van participar, el 8 d'octubre al Castell de Montesquiu, en la jornada 'El llegat de Darwin, treballem per la conservació de la biodiversitat en el món local', organitzada per l'Àrea d'Espais Naturals amb l'organització tècnica de lavola.
Doncs...Per tancar l’acte, David Massana, segon Tinent d’alcalde i President de l'Àrea de Medi Ambient i Ciutat sostenible de l’ajuntament de Viladecans, va parlar del pla d'acció per a la conservació i el foment de la biodiversitat urbana a Viladecans.
Mireu aquest link: http://www.diba.cat/parcsn/parcs/fitxers/pdf/p00d049.pdf
Per acabar-ho d’adobar... Segons diu el ISA (Informe de Sostenibilitat Ambiental del Barça Parc) aquest -mireu el plànol- és la millor proposta per la conservació i la biodiversitat urbana a Viladecans... juas juas juas... Riure per no plorar INDIGNANT!


Qui no entengui l'acudit que miri aquest video que l'ajudarà a entendre'l http://www.youtube.com/watch?v=cuezosWApig
Esperem que us inspiri per a participar en la manifestació del pròxim dissabte 31.
una xarxa de moviments socials catalans han creat una campanya sota el títol "El clima no està en venda" (+info http://elclimanoestaenvenda.wordpress.com/ ), per a mostrar la urgència d'afrontar el problema del canvi climàtic amb solucions reals i voluntat política.
Està bé canviar la bombeta però manquen accions i mirades més profundes. Des del CRIC, col•lectiu editor de la revista Opcions (www.opcions) hem realitzat un petit video on parlem de canviar bombetes però no només de baix consum....Esperem que us inspiri per a participar en la manifestació del pròxim dissabte 31