28 de juliol 2009

La polla blaugrana de Laporta

En una roda de premsa a Can Xic, equipament juvenil de Viladecans acabat d’inaugurar, en Joan Laporta i en Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, han escenificat la signatura del conveni urbanístic que vol construir un conjunt d’equipaments esportius amb zona comercial i hotelera, un pabellò i un estadi que acollirà els partits del Barça B i fins concerts multitudinaris que actualment es fan al camp nou, segon ha explicat en Joan Laporta.
Igualment s’han esmerçat a dir que el projecte és respectuós amb el medi ambient perque no ubica cap instal.lació en la zona protegida per la Xarxa Natura 2000 –només faltaria-, una protecció que recau en les 27 ha. propietat del Barça, el conveni fa que el Barça cedeix al ajuntament aquest terrenys protegits i l’ajuntament li deixa construir al terrenys adjacents. Un canvi de cromos, que si be preserva els terrenys protegits, si que malbarata la zona del Delta del Llobregat, i del litoral de Viladecans que no paren de ser agredits mediambientalment.
El president del F.C. Barcelona ha emfatitzat la voluntat del club a apostar per la preservació del mediambient i li ha fet gràcia que un dels veïns que compartiran l’espai, l’au anomenada polla d'aigua blava, tingui els colors del club. La polla blaugrana del Barça.
La plataforma salvem Oliveretes i altres veïns de Viladecans han volgut mostrar el seu descontentament e indignació davant la posada en escena de la signatura del conveni sent presents amb una pancarcata i crits que deien “No a la Ciutat del Soci, amb el delta no es fa negoci”.
Podeu mirar la documentació a http://www.fcbarcelona.cat/web/downloads/pdf/2009-10/Projecte%20Barxa%20Parc%202009%20CAT.pdfb
Perque gaudiu de la irracionalitat humana, que continua destruint el territori del Delta del Llobregat amb aquest projecte que és insostenible per molt que ens vulguin vendre el contrari.
Indignant!!!- botigues, hotel, zona esportiva, estadi on jugarà el Barça B i que acollirà concerts de rock de grups de prestigui, aglutinant un munt de presones i edificacions al costat de la reserva natural de Remolar.