26 de juliol 2009

Acudit del dia: "la marca Barça con la protección del medio ambiente"

Un Error: El diari sport situa en aquesta imatge "la ciutat del soci" en els terrenys del antic camping Toro Bravo, creiem que és un error, perque en aquest lloc és on està previst que s'instal.li el CRAM (centre de recuperació d'animals marins).
Els terrenys del Barça estan situats a l'esquerra d'on hi diu "Parque natural del Remolar", just a sobre d'on i diu erroniament "playa de Gavà" perque és la platja de Viladecans, i sota l'autovia de Castelldefels.
Si deixem fer aquest atentat ecològic es situraria en la part central de la imatg, lloc on es vol fer la ciutat del Soci, uns terrenys propietat del Barça, i que estan protegits per la "Xarxa Natura 2000", just on fa 10 anys no es va deixar fer-hi un camp de golf.
El que fa riure és que diguin :"un espacio donde vayan de la mano el medio ambiente, las instalaciones deportivas (campos de fútbol, pistas de tenis, padel, etcétera) y los servicios (tiendas y restaurantes)".
Publicat al Sport el diumenge 26 de juliol de 2009
La ' Ciutat del Soci ' irá de la mano protección del medio ambiente y actividad deportiva
La 'Ciutat del Soci', un concepto único en el mundo

1 comentari:

Anònim ha dit...

A quina fase es troba això després de la signatura d'avui. S'han de fer requalificacions, estudis d'impacte ambiental,... o qué?


http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=633131&idseccio_PK=803