17 d’octubre 2008

El govern municipal de Viladecans dona suport al Barça per la recalificació del Miniestadi

Comunicat de premsa

L’alcalde Carles Ruiz ven fum, es deixar estimar pel Barça, no dona cap valor a les zones ZEPA i Xarxa Natura 2000, i no diu la veritat sobre el motiu pel qual no es va fer el camp de Golf de Viladecans.

El rotatiu esportiu “Mundo deportivo” publica avui una entrevista al alcalde de Viladecans, titulada “ El Mini cabe en Viladecans”, on de forma molt airosa, es fa estimar pel futbol club Barcelona perquè l’entitat Barcelonina pugui instal·lar-se a la ciutat.
Entrevista a Mundo Deportivo: http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20081017/noticia_53561368088.html

El Barça va fer públic aquest estiu que havia comprat 27’8 ha. de terrenys a la zona del Remolar, qualificats com a 7-c equipaments esportius per la llei pre-democràtica PGM del 1976, però preservat per la unió europea com a Xarxa Natura 2000.
La plataforma Salvem Oliveretes ho va denunciar en el seu moment en un comunicat.
Mes info a: http://salvemoliveretes.blogspot.com/2008/06/el-bara-compra-278-ha.html

Hores d’ara la utilitat d’aquest terreny no està clara. Per tot això, ens sorprèn moltes de les postulacions que fa en Carles Ruiz en aquesta entrevista.
· L’alcalde dona a entendre que ni les zones ZEPA ni la xarxa natura 2000 no tenen, cap valor. Això és una barbaritat.
· L’alcalde reinventa la causa que va impedir l’empresa Golf Viladecans a fer-hi un camp de golf a Viladecans, dient que va ser per falta d’espai, quan tothom sap que va ser gràcies a la pressió ciutadana i a la prohibició per part de la Unió Europea.
· I finalment, l’alcalde no aclareix les veritables intencions municipals alhora de plantejar-se un desenvolupament urbanístic al litoral de Viladecans.
Per tot això, demanem al alcalde de Viladecans una explicació pública de les seves paraules, i que expliqui quins compromisos i de quina manera ha col·laborat en la compra per part del Barça d’aquest terrenys, i de quina manera es vol desenvolupar el litoral de Viladecans.

Viladecans, 17 d’octubre de 2008
Plataforma Salvem Oliveretes
http://www.salvemoliveretes.org/
salvemoliveretes@hotmail.com