13 de març 2008

NOVA DENÚNCIA


Paz Dorado continua alimentant-se de subvencions públiques
(mireu tambè la nostra denúncia publicada el 5 de Novembre 2007)
El departament de Medi ambient de la Generalitat subvenciona promotores immobiliàries.
La plataforma Salvem Oliveretes ha presentat un requeriment al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, per demanar explicacions sobre una subvenció que segons va publicar el Dogc aquest dimarts 11 de març, https://www.gencat.net/eadop/imatges/5088/c5088.pdf .

Aquest departament ha atorgat, una subvenció per un valor de 16.278,28 € a Promociones Sant Ramon de Viladecans S.A., per la regeneració dels boscos afectats pels incendis forestals i la sequera del 2005 i les nevades del gener de 2006.
Promociones Sant Ramon de Viladecans S.A. és la propietària de mes de 16 hectàrees de la muntanya de Sant Ramon de Viladecans, i forma part de engranatge de Global Inversiones Europeas (GIE), propietat d’en Paz Dorado, polèmic president de la Confederació Empresaris del Baix Llobregat, i processat per aprofitament indegut de subvencions europees FOCEM.
La sol·licitud per a rebre aquesta subvenció la van tramitar amb la contractació d’una empresa de serveis forestals 'Punt Forestal s.l', http://www.puntforestal.com/projecte_execucio.php?id_projecte=66Aquests terrenys de la muntanya, on en teoria van destinats els diners d’aquesta subvenció, son qualificats com a forestals per el PGM, i és on GIE, segons la seva pàgina web, http://www.globalinversiones.es/pages/cast/home.htm, te previst una promoció urbanística anomenada “residencial Sant Ramon”.

Com pot el Departament de Medi ambient subvencionar la regeneració d'uns terrenys d'uns propietaris que el que volen és construir pisos?, es fa un seguiment de totes aquestes subvencions, per garantitzar que els diners es destinin al que la subvenció ha aprovat?