18 de desembre 2006

SORTEIG DE 900 PISOS A PREU ASSEQUIBLE



SORTEIG DE 900 PISOS “A PREU ASSEQUIBLE”
Ubicats al nou barri d’Oliveretes (perdó, ECOBARRI) de Viladecans. Aprofita que s’acosten les eleccions municipals!!! .
Celebració i Pica Pica amb Brindis de Cava

Dia: Dijous, 21 de Desembre de 2006
Lloc: Plaça de la Vila (Davant la Torre del Baró)
Hora: 19:30 h.

Mes de 900 Pisos a un preu “assequible” per al ciutadà de Catalunya que avali que cobra fins a menys de 36.000 € al any.
Pisos en plena natura, en mig de camps de garrofers, eliminant les tres últimes torrenteres mediterrànies i privatitzant espais verd. Un nou barri 2400 habitatges amb 8000 veïns, amb uns 4000 cotxes més, amb una nova escola i un ambulatori que estarà saturat només obrir portes, en una ciutat que vol superar els 80.000 habitants en pocs anys i on els pisos buits no surten al mercat, i no ha fet un pla d’habitatge per saber la necessitat de construir un nou barri a la ciutat.

La proposta de nova llei d'habitatge dóna als ajuntaments més pes en la gestió de la vivenda, i permetrà fomentar el lloguer i donar ajudes que facilitin
l’accés a la vivenda. Esperem que això faci replantejar a l’equip de govern de Viladecans el projecte urbanístic d’Oliveretes, en el qual es pretén la construcció de més de 2.400 habitatges en una zona agrícola i forestal. Amb la nova llei, de ben segur que ja NO caldrà urbanitzar aquesta zona tan estimada i visitada pels viladecanencs i viladecanenques, i el municipi frenarà la seva expansió cap a la muntanya de Sant Ramon. Perquè a Viladecans, de pisos buits, en venda i en lloguer n’hi ha moltíssims. Altra cosa és el preu que cal pagar per accedir-hi.
VINE AL SORTEIG, VINE A CELEBRAR-HO !!

2 comentaris:

Àlex ha dit...

Està circulant un missatge per Internet que parla del canvi d'orientació del projecte. Sembla que va ser una "innocentada", però sembla també que hi ha hagut gent que s'ho ha pres seriosament.

Podríeu confirmar o desmentir la notícia? (està a baix de tot)

Anònim ha dit...

Hola Àlex,
Si la noticia es va enviant tal i com es va enviar inicialment, dient que va ser publicada al periodic el 28/12/2006, i per com ho diu... es evident que és una innocentada...
Si encara va circulant i fa que la gent en parli, des de la plataforma Salvem Oliveretes ja ens va be, pensa que això dona a coneixer el que va proposar la plataforma en les seves al.legacions al projecte i fa que la gent es questioni, o no, la necessitat d'urbanitzar Oliveretes.
Si vols mes informació demanala enviant un correu a salvemoliveretes@hotmail.com