08 de febrer 2010

Mes Noms propis del "Culebron" dels Terrenys del Barça a Viladecans.

Ja vam posar noms propis als terrenys que va comprar el Barça a
http://salvemoliveretes.blogspot.com/2009/11/noms-propis-del-barca-parc-per-fer-se.html
Ara La pregunta és Qui ha fet que el barça compri a la familia Diaz Varela (Golf Viladecans ara Inversiones Divabe) aquest terrenys? 18,4 milions és un preu gust? Qui ha cobrat les comisions que denuncia en Luis de Val?
Nosaltres NO sabem si hi ha delicte en tot plegat, el soci del Barça ho ha de decidir però...
El que sabem nosaltres d’aquest “culebron...”
Joan Franquesa en una entrevista a el Mundo Deportivo feta el 11 /08/2008, diu que en la operació de compraventa de les 27’8 ha. de terrenys a Viladecans per 18,40 milions d’euros, va intervenir la consultoria immobiliària “GPU Consultors”, “ha intervenido en la operación como especialista en gestión de suelo y de planificación urbanística. GPU fue contratada por la empresa Golf Viladecans y fue pagada por ellos”
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20080811/noticia_53519140574.html
El Administrador únic de GPU és Jordi Pujol Niñerola, ex regidor d’urbanisme i mediambient de Granollers per CIU http://www.convergencia.org/fitxa_membre_senzilla.php?mem_ID=2294&type=AGPL&sector=37
La seu fiscal de GPU està al C/ Aragó, 284 bis 3er 1a. dreta de Barcelona. En aquesta mateixa oficina es troba l’empresa Expo Business 2005 S.L. dedicada també a la promoció immobiliària i a la compra venta. En Jordi Pujol Niñerola també figura com a apoderat d’aquesta empresa, i l’administrador de Expo Business fins el dia 07/09/2009 era en Manuel Jose Nadal Pellerejo, i que sembla tenir contacte amb directius del Futbol Club Barcelona, perquè en Nadal també figurava dins el consell d’administració de l’empresa PROMOMED RESIDENCIAL MEDITERRANEO S.A. conjuntament amb en Marc Ingla, que va entrar al consell d’administració el gener de 2007 substituint a en Jaume Ferrer Graupera, que va deixar la junta, Tots dos han estat directius del Barça, en Marc Ingla fins l'estiu de 2009, i actualment encara ho és en Jaume Ferrer.
La venta dels terrenys sembla haver-se produït a finals del 2007, tot i que es va anunciar el juny del 2008. En Manuel Jose Nadal Pellejero ha deixat els carrecs de conseller delegat i secretari d’aquesta empresa el dia 21 de gener de 2010.
Sobre Promomed
““PROMOMED HA RETRASADO SU PLAN DE DESARROLLO, QUE PREVEIA CERRAR 2009 CON UNA CIFRA DE NEGOCIO DE 200 MM DE EUROS, DEBIDO AL CAMBIO DE CICLO INMOBILIARIO. LA CIA. PRETENDE COMPENSAR EN EL MERCADO DE EUROPA DEL ESTE LA CAIDA DEL NEGOCIO EN ESPAÑA Y PARA FINANCIAR SU CRECIMIENTO EN ESOS PAISES AMPLIO CAPITAL EN NOVIEMBRE DE 2007 POR 4 MM DE EUROS, OPERACION A LA QUE SE SUMO OTRA AMPLIACION DE CAPITAL POR 3 MM EL 14/03/08. TRAS ESTAS AMPLIACIONES, EL CAPITAL SOCIAL DEL GRUPO ASCIENDE A 34 MM DE EUROS. ENTRE LOS ACCIONISTAS FIGURAN JAVIER RUBIO, JOAN VERGES, JAVIER PIERA, MARC INGLA, JOSEP PUJOL FERRUSOLA Y EL GRUPO ANDORRANO REIG PATRIMONIA"
Jutgeu vosaltres mateixos: La consultoria immobiliària contractada per Golf de Viladecans-ara inversiones Divabe- per gestionar la venta d’uns terrenys a Viladecans és administrada per una persona que te com a sòcia en un altre persona que forma part d’un consell d’administració d’una altre empresa conjuntament amb un directiu del F.C. Barcelona, entitat que acaba comprant els terrenys de Viladecans...

1 comentari:

Veinscorts ha dit...

Som de la Coordinadora d'AA VV i Entitats de les Corts, i estem lluitant en contra de la requalificació del miniestadi.
També apoiem la vostra lluita.

Si voleu podeu posar un link del nostre glog.

http://norequalificacio.wordpress.com/

Nosaltres farem el mateix amb el vostre.
Ens veurem a la propera reunió de Can Trabal.
Ànims, tenim la raó i guanyarem a aquesta colla d'especuladors.

El nostre mail és: veinscorts@yahoo.es