13 de desembre 2009

Stop Barça Parc: No a la Ciutat del Soci amb el Delta no es fa negoci!

Avui 13 de desembre de 2009, una vintena de ciclistes ha desafiat el fred i la pluja i s'ha sumat a la descoberta dels espais naturals de la zona deltaica de Viladecans, convocada per SOS Delta del Llobregat, per donar a conèixer el esperpèntic projecte urbanístic, anomenat Barça Parc, que el F.C. Barcelona i l'ajuntament de Viladecans volen desenvolupar just al costat de la reserva natural del Remolar-Filipines.
La comitiva ha circulat per la riera de Sant Climent cap a la zona Zepa dels Reguerons, pel camí dels Llanassos fins l'estany de la Murtra i fins les Filipines noves on es vol ubicar el Barça Parc, un projecte que vol encabir, camps de futbol, un estadi de Futbol on jugarà el Barça Ath., un carrer comercial, un parc d'atraccions, un pavelló multi-funcional, i fins i tot un Hotel.
El projecte està en aquest moments en informació pública i el termini d'al·legacions finalitza el proper dia 19 de gener, és per això que el col·lectiu S.O.S Delta del Llobregat continuarà conscienciant als ciutadans de l'aberració de fer un projecte urbanístic d'aquesta envergadura al costat de la reserva natural del Remolar-Filipines.
Mes informació a http://www.salvemoliveretes.org/
salvemailto:salvemoliveretes@hotmail.com