05 de novembre 2009

La plataforma SOS Delta del Llobregat actuarà contra el Barça Parc

http://www.llobregatmedia.com/Actualitat-Comarcal/salut_medi_ambient/3043.html
L'associació ciutadana ha decidit emprendre tot un seguit d'accions legals i de mobilització per tal d'aturar el projecte que el FC Barcelona vol construir a Viladecans, al costat del Parc Natural del Remolar.
Marc Pidelaserra, 4 de novembre 2009

Surten les primeres crítiques al projecte que l'Ajuntament de Viladecans i el FC Barcelona volen dur a terme al Delta del Llobregat. La plataforma SOS Delta de Llobregat s'ha constituit a Viladecans per tal de fer pressió a l'administració i al club esportiu per tal que es tiri endarrere aquest projecte, que pretén urbanitzar 60 hectàrees ubicades just al costat del Parc Natural del Remolar.
L'associació pretén trobar una esquletxa legal per tal d'aturar el projecte, amb la confiança que urbanitzar un hotel, pistes esportives, un centre de convencions, etc. al costat d'una zona natural protegida i de l'aeroport del Prat pot ser il·legal. De la mateixa manera, membres de la plataforma han confirmat que preparen mobilitzacions ciutadanes de cara al mes que ve per tal de donar a conèixer a tots els veïns la seva opinió sobre aquest projecte, i traslladar a la classe política el seu desacord.