01 de desembre 2006

CAMINADA POPULAR EN DEFENSA DEL TERRITORI

TROBADA PER LA DEFENSA DEL TERRITORI
CAMINADA POPULAR PER OLIVERETES (VILADECANS)
Dia: Diumenge, 3 de Desembre de 2006.
Hora de trobada: a les 10:00 h.
Lloc de trobada: plaça de la font dels voluntaris olímpic (davant del estadi de Beisbol) de Viladecans.

Gaudirem tots plegats del espai natural, i compartirem un dinar popular.

10:00 Trobada i informació
10:30 Inici caminada.
14:00 Dinar Popular
16:00 Assemblea de plataformes en defensa del Territori del Baix Llobregat.

Vine a conèixer la zona natural que perdrem per sempre, afectada pel projecte urbanístic d’iniciativa pública, que vol construir 2400 habitatges, amb el que els nostres polítics i constructores privades ens regalaran construint un nou barri per Viladecans.

MES NATURA, MENYS CIMENT

www.salvemoliveretes.org
salvemoliveretes@hotmail.com

• No a la construcció d’un nou barri de 2400 habitatges a la zona agricola-forestal d’Oliveretes a la falda de la muntanya de Sant Ramon.
• Viladecans creix fins a límits insostenibles, una densitat el doble de la mitjana metropolitana, no cal que Viladecans creixi més, sense una més clara planificació, no s’ha fet el Pla d’Habitatges de Viladecans i n’hi s’ha lluitat perquè els pisos buits surtin al mercat, (expropiant els pisos buits, fomentar el lloguer, augmentant el IBI, continuant i millorant els convenis per a pisos de lloguer per a joves)
• Ara és quan se’n recorden dels pisos de protecció a preu assequible?. Que s’ha fet del sol públic del InCaSol a Can Guardiola?, perquè no s’obliga a fer pisos assequibles a les altres promocions de Viladecans? No serà que per els deutes d’antics fracassos immobiliaris, com el del projecte del Camp de Golf, fan que Viladecans es vengui al millor postor?